Vremea in Chisinau
Serviciul Hidrometeorologic
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

Professional Women Network – lansat in 1999 in Moldova


Professional Women Network din Moldova a fost lansat in 1999 , printr-un eveniment sub genericul  ‘Femei excepţionale – drumul spre succes’, dup ace a fost acceptat la  NETWORK-ul BPW  International de catre Congresul XXIII din Vancuver, Canada ca membru asociat cu drepturi depline.

Mai mult de 100 de femei de afaceri din Moldova sau întrunit  în cadrul evenimentului care a marcat afilierea oficială la reţeaua  femeilor de afaceri.


Professional Women Network este o organizaţie non-profit care operează cu scopul de a sprijini şi ajuta femeile să se dezvolte în plan profesional. Asociaţia este o comunitate dinamică.

Professional Women Network din Moldova  promovează şi susţine femeile profesioniste, încurajează progresul femeilor de afaceri în carierele pe care le urmează, crează o comunitate atât la nivel naţional cât şi internaţional care sa permită schimbul liber de best practices, colaborări pe proiecte de interes comun, oportunităţi de networking precum şi oportunităţi de dezvoltare profesională şi personală.

Asociaţia promovează o cultură a diversităţii de gen prin comunicarea convingătoare a avantajelor acesteia, astfel ajunând la transformarea acesteia într-o realitate a mediului economic, social şi educaţional.

Angela Chicu, fondatoarea si  Preşedinta Professional Women Network din Moldova (BPW Moldova) , declară: “Femeile au dovedit ca au abilităţi de conducere şi de motivare excepţionale. Aşa că a venit momentul să obţinem echilibrul atât de necesar în ceea ce priveşte implicarea şi vizibilitatea femeilor şi a bărbaţilor în cadrul organizaţiilor, în special în poziţii cheie în vârful ierarhiilor profesionale.”