Vremea in Chisinau
Serviciul Hidrometeorologic
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
COD DE CONDUITA

COD  DE CONDUITA

  1. Aderare

Pot devei  membre  ale Asociatiei  asociatiile care solicita  prin adeziune scrisa acest lucru si se angajaza sa respecte codul  de conduita.

In functie de tipul asociatiei, care solicita aderarea,  membrele fondatoare  impreuna cu membrele Asociatiei sau membrele simpatizante  ale Asociatiei se vor pronunta asupra  cererii asociatiei respective.

Asociatia care solicita  sa devina membra  trebuea sa faca dovada  activitatii sale  ( sa prezinte raporturi de activitate pe anul current), lista membrilor, statutul si actele de fondare a asociatiei. Membrele Asociatiei pot  sa solicite participarea  la o sedinta a respectivei   asociatii si referinte.

Acceptarea unei noi Asociatii  in AFPM  se face prin vot direct  cu majoritatea simpla , fiecare membra fondatoare  avind  3 voturi, membrele associate  2 voturi si membrele simpatizante  1 vot. Daca se ajunge in situatia de balotaj, atunci se vor rediscuta motivele pentru/contra , astfel in cit sa se ajunga  la o decizie majoritara.

IESIRE DIN BPW MOLDOVA/ EXCLUDERE

-          Din proprie initiativa, la cererea asociatiei respective

-          In cazul desfasurarii unor activitati care lezeaza interesele sau imaginea  BPW Moldova      ( acest lucru se stabileste cu majoritatea de voturi  a membrilor AFPM)

-          In cazul savirsirii unor fapte penale cu intentie de catre liderul unei asociatii, daca persoana ramine in functie